Обосновани Футболни Прогнози

Алта - Киелсос

26 Юни 2022 - 16:00
Алта
Киелсос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.43
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за мача от 12-ия кръг на футболния сезон в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 2 между тимовете на Алта и Киелсос. Алта излизат срещу гостуващите футболисти на Киелсос на домашния си стадион Алта Идретспарк.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Алта

Домакините от Алта са на 4-та позиция в таблицата със събрани 18 точки, след 6 победи и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя имат голова разлика 20-19. На своя стадион Алта е играл 5 двубоя досега, в които е записал 5 успеха, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Алта са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

Киелсос

Тимът на гостите от Киелсос се намира на 6-то място в класирането с общ актив от 17 точки, натрупани след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 23-9. На чужд терен тимът е изиграл 5 мача досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 отборът на Киелсос има записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 14-6.

Алта - Киелсос - директни мачове

В последните 2 играни двубоя между двата отбора, Алта е спечелил една победа, а Киелсос също има спечеленa една победа, при обща голова разлика 2-3. В последната среща на своя стадион с Киелсос, играчите на Алта са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Алта допусна неуспех в последния кръг в Норвегия, а на своя стадион е в серия от 4 успеха.

Съставът на Киелсос има победа в предишния кръг в първенството, а на чужд терен има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.43 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.