Обосновани Футболни Прогнози

Дери Сити - Дрогеда Юнайтед

17 Юни 2022 - 21:45
Дери Сити
Дрогеда Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния мач от 19-ия кръг на текущият футболен шампионат в Ирландия в турнира Висша Дивизия между футболните тимове на Дери Сити и Дрогеда Юнайтед./p>

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Дери Сити

Домакините са 3-ти в класирането с актив от 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 двубоя са вкарали 33 гола в противниковата врата и са инкасирали 18 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Дери Сити е играл 10 мача до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 18-10.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Дери Сити имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

Дрогеда Юнайтед

Гостуващият отбор на Дрогеда Юнайтед заема 8-мо място в класирането с 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е получил 31 попадения в собствената мрежа. Като гост съставът има 9 срещи досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 10-17.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия отборът на Дрогеда Юнайтед е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 11 получени гола.

Дери Сити - Дрогеда Юнайтед - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата състава, Дери Сити има постигнати 3 победи, Дрогеда Юнайтед има постигнатa една победа, а един сблъсък е завършил с равенство, при общо голово съотношение 8-3. В последните 2 мача у дома с Дрогс, Домакините от Дери Сити са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Дери Сити записа реми в предишната си среща в първенството, а на своя стадион постигна равенство в предишната си среща.

Съставът на Дрогеда Юнайтед стигна до равенство в предишната си среща в първенството на Ирландия, а като гост постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.