Обосновани Футболни Прогнози

Стрьомен - Флекерьой

11 Юни 2022 - 16:00
Стрьомен
Флекерьой
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
0 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на срещата от поредния кръг на футболния сезон в Норвегия Втора Дивизия - Група 1 между тимовете на Стрьомен и Флекерьой.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящата среща:

Стрьомен

Стрьомен заемат 5-то място в класирането със събрани 12 точки, след 4 победи и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат положителна голова разлика 12-11. У дома Стрьомен е изиграл 4 мача досега, в които има 3 победи и една загуба, при обща голова разлика 8-1.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 1 играчите на Стрьомен са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

Флекерьой

Отборът на гостите от Флекерьой е 4-ти в таблицата с временното класиране с 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача е вкарал 13 попадения и е позволил да му вкарат 10 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 4 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 7-4.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Флекерьой имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Стрьомен - Флекерьой - преки двубои

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Стрьомен е с 2 поредни загуби в Норвегия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Тимът на гостите от Флекерьой има успех в последния си мач в Норвегия, а като гост има успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.