Обосновани Футболни Прогнози

КуПС Академия - ЛаПа Лапеенранта

19 Юни 2022 - 18:30
КуПС Академия
ЛаПа Лапеенранта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.23
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач от 8-ия кръг на първенството на Финландия в турнира Каконен Група А между тимовете на КуПС Академия и ЛаПа Лапеенранта. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на ЛаПа Лапеенранта на.

Информацията за днешния футболен двубой:

КуПС Академия

Футболистите на домакините са 11-ти във временното класиране с 5 точки, събрани след една победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя имат отрицателна голова разлика 7-16. Като домакин КуПС Академия е изиграл 4 срещи до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 4 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на КуПС Академия имат на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали 6 попадения и са инкасирали 15 гола.

ЛаПа Лапеенранта

Гостуващият отбор на ЛаПа Лапеенранта е на 12-то място в таблицата с временното подреждане с 4 точки, записани след 1 победа, 1 равенство и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 7 срещи е реализирал 8 гола и е получил 24 попадения във вратата си. При гостуванията си тимът има 4 двубоя, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 5-16.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на ЛаПа Лапеенранта са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-17.

КуПС Академия - ЛаПа Лапеенранта - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от КуПС Академия постигна равенство в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от ЛаПа Лапеенранта стигна до реми в предишния си мач в Финландия, а на чужд терен записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.23 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.