Обосновани Футболни Прогнози

АБ Аргир - Б68 Тофтир

24 Юни 2022 - 20:00
АБ Аргир
Б68 Тофтир
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните състави на АБ Аргир и Б68 Тофтир от 14-ия кръг на футболния сезон в Фарьорски острови в турнира Висша Лига.

Ето и фактите за предстоящия двубой:

АБ Аргир

Домакините са 6-ти в класирането с общ актив от 16 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя са отбелязали 23 попадения и са получили 35 попадения в мрежата си. На своя стадион Аргир АБ Аргир е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 12 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на АБ Аргир имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са записали в вратата на съперниците си 14 попадения и са допуснали 15 попадения от противниковите футболни състави.

Б68 Тофтир

Отборът на гостите от Б68 Тофтир е 9-ти във временното подреждане с актив от 8 точки, постигнати след 2 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи има отрицателна голова разлика 10-32. На чужд терен тимът е играл 6 мача досега, в които е записал 2 победи и 4 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Б68 Тофтир има записани една победа и 5 загуби, като са записали 4 попадения и са инкасирали 15 попадения.

АБ Аргир - Б68 Тофтир - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, АБ Аргир е спечелил 3 победи, отбора на Б68 Тофтир не е постигнал нито една победа, а в 2 срещи двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 14-5. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Б68 Тофтир, играчите на АБ Аргир имат 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на АБ Аргир има успех в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си има победа в последния си мач.

Отборът на гостите постигна успех в предишния кръг в шампионата на Фарьорски острови, а при гостуванията си има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.