Обосновани Футболни Прогнози

Метта ЛУ Рига - Ауда Кекава

27 Юни 2022 - 19:00
Метта ЛУ Рига
Ауда Кекава
Прогноза: 2
Коефициент: 1.62
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 19-ия кръг на настоящият футболен сезон в Вирслига на Латвия между тимовете на Метта ЛУ Рига и Ауда Кекава.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Метта ЛУ Рига

Футболистите на състава домакин са на 8-мо място в таблицата с актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 18 двубоя имат голова разлика 20-40. На собствения си терен Метта ЛУ Рига е играл 9 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 11 гола в мрежата на своите гости и е получил 20 гола в своята врата.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Метта ЛУ Рига са постигнали 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 6 вкарани и 16 получени гола.

Ауда Кекава

Отборът на гостите от Ауда Кекава е 5-ти във временното подреждане със събрани 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 мача има положителна голова разлика 22-18. Далеч от дома отборът е изиграл 9 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 8 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ауда Кекава са записали 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 8 попадения и са инкасирали 7 попадения от противниковите състави.

Метта ЛУ Рига - Ауда Кекава - директни двубои

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата тима, Метта ЛУ Рига няма нито една победа, а отбора на Ауда Кекава има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 2-4. В предишната среща пред своите фенове с отбора на Ауда Кекава, играчите на Метта ЛУ Рига нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Метта ЛУ Рига е с 2 загуби в Латвия, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Ауда Кекава допусна загуба в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.