Обосновани Футболни Прогнози

Санат Нафт Абадан - Хавадар

2 Юни 2022 - 18:30
Санат Нафт Абадан
Хавадар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
отложен

За днес ще разгледам срещата от 30-ия кръг на футболния шампионат в Иран в Про Лига между футболните състави на Санат Нафт Абадан и Хавадар.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Санат Нафт Абадан

Санат Нафт Абадан са 11-ти в таблицата с актив от 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 29 срещи имат голова разлика 23-30. Пред собствените си верни фенове Санат Нафт Абадан е играл 14 двубоя досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Санат Нафт Абадан има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 6-12.

Хавадар

Гостуващият отбор на Хавадар се намира на 10-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 34 точки, събрани след 8 победи, 10 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 29 срещи е успял да отбележи 18 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 22 гола в собствената мрежа. Като гост отборът има 14 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 10-13.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Хавадар имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на противниците си 5 попадения и са инкасирали 7 гола от играчите на противниците си.

Санат Нафт Абадан - Хавадар - директни двубои

В последната среща между двата отбора, тимът на Санат Нафт Абадан има записанa една победа, а отбора на Хавадар няма нито 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините постигна реми в предишния си мач в Иран, а при домакинствата си е в серия от 3 поражения.

Съставът на Хавадар е с 2 загуби в шампионата на Иран, а далеч от дома е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.