Обосновани Футболни Прогнози

Линдуме - Тролхетан

23 Юни 2022 - 20:30
Линдуме
Тролхетан
Прогноза: 2
Коефициент: 1.75
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам сблъсъка между футболните отбори на Линдуме и Тролхетан от поредния кръг на футболното първенство в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Линдуме

Играчите на домакините от Линдуме са 14-ти в таблицата със събрани 10 точки, натрупани след 3 победи, едно равенство и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя имат отрицателна голова разлика 18-34. У дома Линдуме е изиграл 6 срещи, в които има 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 10-14.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Юг отборът на Линдуме е постигнал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали 5 попадения и са допуснали 15 гола.

Тролхетан

Съставът на гостите от Тролхетан е на 7-ма позиция в класирането с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи е реализирал 13 гола и е инкасирал 9 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът е играл 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Тролхетан е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Линдуме - Тролхетан - директни мачове

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Линдуме има спечелени 2 успеха, отбора на Тролхетан е спечелил 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 4-3. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Тролхетан, футболистите на Линдуме нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Линдуме постигна реми в последния кръг в Швеция, а на собствения си стадион има поражение в последния си двубой.

Отборът на гостите от Тролхетан има загуба в последния си двубой в Швеция, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.