Обосновани Футболни Прогнози

НА Хюсеин Дей - УС Бискра

10 Юни 2022 - 18:45
НА Хюсеин Дей
УС Бискра
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от поредния кръг на сезона в Национален Шампионат на Алжир между футболните състави на НА Хюсеин Дей и УС Бискра.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

НА Хюсеин Дей

Играчите на състава домакин се намират на 16-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 20 загуби от старта на сезона, като в изиграните 32 срещи са вкарали 31 гола и са допуснали 59 попадения в своята мрежа. У дома НА Хюсеин Дей има 16 двубоя до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 19-33.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на НА Хюсеин Дей има на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 17 гола.

УС Бискра

Съставът на гостите от УС Бискра се намира на 10-то място във временното класиране с 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 срещи има положителна голова разлика 34-31. Далеч от дома тимът е изиграл 16 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 8 загуби, при голова разлика 15-22.

В последните си 6 мача в първенството съставът на УС Бискра има на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 3-4.

НА Хюсеин Дей - УС Бискра - директни срещи

В последните 5 срещи между двата отбора, НА Хюсеин Дей има записани 2 успеха, отбора на УС Бискра е постигнал 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели с УС Бискра, футболистите на НА Хюсеин Дей имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 4 поражения в Алжир, а при домакинствата си е с 4 поредни поражения.

Тимът на УС Бискра стигна до реми в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си има загуба в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.