Обосновани Футболни Прогнози

Джаз Пори - ХЯС Академия

5 Юни 2022 - 18:30
Джаз Пори
ХЯС Академия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между отборите на Джаз Пори и ХЯС Академия от поредния кръг на футболния шампионат в Каконен Група В на Финландия. Футболистите на Джаз Пори излизат срещу ХЯС Академия на домашния си стадион Пори.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Джаз Пори

Футболистите на тима домакин се намират на 5-то място в таблицата с общ актив от 9 точки, след 2 победи и 3 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 5 срещи имат голова разлика 12-9. На домашна сцена съставът е играл 2 двубоя досега, в които има 1 победа, 1 равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Джаз Пори е записал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са разписали 15 гола и са получили 12 гола.

ХЯС Академия

Гостуващият състав на ХЯС Академия е 12-ти във временното подреждане с общ сбор от 3 точки, след една победа и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 5 мача има отрицателна голова разлика 4-12. Далеч от дома тимът е играл 3 срещи до момента, в които има една победа и 2 загуби, при голова разлика 4-4.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на ХЯС Академия има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 15 получени гола.

Джаз Пори - ХЯС Академия - преки мачове

В последните 5 мача между двата състава, Джаз Пори е постигнал 3 успеха, отбора на ХЯС Академия е постигнал 1 победа, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 12-7. В предишните 2 срещи у дома срещу ХЯС Академия, Домакините от Джаз Пори имат 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Джаз Пори постигна успех в предишния кръг в Финландия, а при домакинствата си записа реми в последния си двубой.

Тимът на ХЯС Академия допусна поражение в последната си среща в първенството, а при гостуванията си има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.