Обосновани Футболни Прогнози

Браун Адроге - Дефенсорес де Белграно

20 Юни 2022 - 21:30
Браун Адроге
Дефенсорес де Белграно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните тимове на Браун Адроге и Дефенсорес де Белграно от поредния кръг на футболното първенство в Примера Насионал на Аржентина.

Ето и информацията за предстоящия футболен мач:

Браун Адроге

Футболистите на тима домакин са на 5-то място във временното подреждане с 34 точки, постигнати след 9 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 19 срещи са успели да реализират 26 гола и са позволили да им вкарат 18 попадения в собствената врата. У дома тимът е изиграл 9 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 13 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 8 гола в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Браун Адроге има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 7 попадения и са инкасирали 8 попадения от футболистите на противниците си.

Дефенсорес де Белграно

Тимът на гостите от Дефенсорес де Белграно е 24-ти в класирането с 23 точки, записани след 5 победи, 8 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя има отрицателна голова разлика 18-19. Далеч от дома тимът има 9 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-10.

В предишните си 6 официални мача в Примера Насионал играчите на Дефенсорес де Белграно имат записани една победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 4 вкарани и 3 получени гола.

Браун Адроге - Дефенсорес де Белграно - директни срещи

В последният двубой между двата съперника, тимът на Браун Адроге не е постигнал нито една победа, отбора на Дефенсорес де Белграно също няма нито една победа, а 1 среща е завършил реми. В предишната среща на своя стадион с отбора на Дефенсорес де Белграно, Домакините от Браун Адроге нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Браун Адроге има неуспех в последния кръг в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите от Дефенсорес де Белграно стигна до реми в последната си среща в Аржентина, а при гостуванията си има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.