Обосновани Футболни Прогнози

Шандун Тайшан - Далиан Профешънъл

21 Юни 2022 - 15:00
Шандун Тайшан
Далиан Профешънъл
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния двубой между тимовете на Шандун Тайшан и Далиан Профешънъл от 6-ия кръг на сезона в Китай в турнира Супер Лига.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния мач:

Шандун Тайшан

Шандун Тайшан заемат 4-та позиция в класирането със събрани 9 точки, след 3 победи и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 4 мача имат положителна голова разлика 7-4. Като домакин съставът на Шандун Тайшан има 2 мача, в които има 2 победи, при голова разлика 5-0.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Шандун Тайшан са постигнали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 12-8.

Далиан Профешънъл

Гостуващият състав на Далиан Профешънъл е на 9-то място във временното подреждане с актив от 6 точки, след 1 победа и 3 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 4 мача е вкарал 6 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си. Като гост отборът е играл 2 мача до момента, в които е записал 2 равенства, при голова разлика 3-3.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Далиан Профешънъл са записали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Шандун Тайшан - Далиан Профешънъл - преки двубои

В предишните 5 двубоя между двата съперника, отборът на Шандун Тайшан е постигнал 2 победи, а състава на Далиан Профешънъл има постигнати 3 победи, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Далиан Профешънъл, играчите на Шандун Тайшан имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Шандун Тайшан е в серия от 2 успеха в Китай, а на своя стадион е в серия от 4 победи.

Отборът на Далиан Профешънъл е в серия от 2 последователни равенствa в Китай, а на чужд терен е с 2 последователни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.