Обосновани Футболни Прогнози

Сепахан Исфахан - Шахр Ходро Машхад

19 Май 2022 - 18:00
Сепахан Исфахан
Шахр Ходро Машхад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.32
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от футболния двубой между футболните тимове на Сепахан Исфахан и Шахр Ходро Машхад от поредния кръг на шампионата в Про Лига на Иран.

Време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Сепахан Исфахан

Сепахан Исфахан са 3-ти в таблицата с временното класиране с 52 точки, натрупани след 15 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя имат голова разлика 39-17. Като домакин съставът на Сепахан Исфахан има 13 двубоя досега, в които има 7 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 16 гола във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Про Лига играчите на Сепахан Исфахан са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 11 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни отбори.

Шахр Ходро Машхад

Гостуващият отбор на Шахр Ходро Машхад се намира на 16-та позиция във временното класиране с общ сбор от 16 точки, след 2 победи, 10 равенства и 15 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 двубоя е вкарал 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 38 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът има 13 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 8 загуби, при голова разлика 9-20.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Шахр Ходро Машхад имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Сепахан Исфахан - Шахр Ходро Машхад - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Сепахан Исфахан е постигнал 3 победи, отбора на Шахр Ходро Машхад е записал една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 7-4. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Шахр Ходро Машхад, футболистите на Сепахан Исфахан са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е с 2 победи в Иран, а на своя стадион е в серия от 2 последователни равенствa.

Съставът на Шахр Ходро Машхад записа равенство в предишния кръг в първенството, а като гост има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.32 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.