Обосновани Футболни Прогнози

Хавадар - Гол Гохар Сирджан

24 Май 2022 - 18:30
Хавадар
Гол Гохар Сирджан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.47
 

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Хавадар и Гол Гохар Сирджан от 29-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Про Лига на Иран.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната среща:

Хавадар

Играчите на домакините заемат 10-то място във временното класиране с 34 точки, събрани след 8 победи, 10 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача са успели да отбележат 18 попадения в противниковата врата и са инкасирали 20 гола в мрежата си. Като домакин съставът има 14 двубоя, в които има 4 победи, 7 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Хавадар е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Гол Гохар Сирджан

Гостуващият състав на Гол Гохар Сирджан заема 5-то място в класирането с актив от 45 точки, след 11 победи, 12 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача има голова разлика 32-26. Далеч от дома съставът има 14 мача до момента, в които има 5 победи, 7 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-10.

В предишните си 6 официални срещи в Про Лига отборът на Гол Гохар Сирджан има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Хавадар - Гол Гохар Сирджан - директни двубои

В последната среща между двата противника, Хавадар няма записана нито 1 победа, а състава на Гол Гохар Сирджан има записанa една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Хавадар има неуспех в предишната си среща в шампионата на Иран, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Тимът на гостите от Гол Гохар Сирджан е в серия от 3 поредни победи в първенството на Иран, а като гост постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.47

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.