Обосновани Футболни Прогнози

Паргас ИФ - ЯПС Ярвенпяя

29 Май 2022 - 18:30
Паргас ИФ
ЯПС Ярвенпяя
Прогноза: X2
Коефициент: 1.53
0 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам мача между отборите на Паргас ИФ и ЯПС Ярвенпяя от 7-ия кръг на футболния шампионат в Икьонен на Финландия.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Паргас ИФ

Паргас ИФ са на 10-то място в таблицата с временното подреждане с 4 точки, събрани след 1 победа, 1 равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 7-10. У дома отборът на Паргас ИФ е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 3 последователни загуби,, при голова разлика 3-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Паргас ИФ е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-10.

ЯПС Ярвенпяя

Съставът на гостите от ЯПС Ярвенпяя заема 5-та позиция във временното класиране с общ сбор от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи е реализирал 4 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е играл 2 двубоя, в които е записал 2 поредни поражения, реализирал е едва един гол във вратата на противниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Икьонен играчите на ЯПС Ярвенпяя имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-14.

Паргас ИФ - ЯПС Ярвенпяя - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Паргас ИФ е с 2 поредни поражения в Финландия, а на своя стадион е с 3 поредни загуби.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни победи в Финландия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.