Обосновани Футболни Прогнози

Урава Ред Даймъндс - Йокохама Ф-Маринос

18 Май 2022 - 13:30
Урава Ред Даймъндс
Йокохама Ф-Маринос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 3
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболния двубой между футболните състави на Урава Ред Даймъндс и Йокохама Ф-Маринос от 14-ия кръг на сезона в Япония в Джей1 Лига.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Урава Ред Даймъндс

Играчите на отбора домакин заемат 16-та позиция в таблицата с общ актив от 12 точки, постигнати след 2 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 11-10. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели отборът на Урава Ред Даймъндс е изиграл 6 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Джей1 Лига играчите на Урава Ред Даймъндс имат на сметката си една победа, 5 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Йокохама Ф-Маринос

Гостуващият тим на Йокохама Ф-Маринос е 3-ти във временното класиране с общ актив от 24 точки, постигнати след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 двубоя е отбелязал 23 гола и е инкасирал 13 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът има 5 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Йокохама Ф-Маринос са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали 11 попадения и са им вкарали 5 гола.

Урава Ред Даймъндс - Йокохама Ф-Маринос - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Урава Редс има постигнатa една победа, отбора на Йокохама Ф-Маринос има постигнати 3 успеха, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-13. В предишните 2 мача на своя стадион с състава на Йокохама Ф-Маринос, играчите на Урава Ред Даймъндс имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Урава Ред Даймъндс е с 5 равни срещи в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни ремита.

Отборът на гостите от Йокохама Ф-Маринос е с 3 поредни победи в Япония, а като гост е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.