Обосновани Футболни Прогнози

Уилиет Бенгела - Кабушкорп СКП

23 Май 2022 - 17:00
Уилиет Бенгела
Кабушкорп СКП
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
2 - 3
непозната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на футболния мач от 29-ия кръг на текущият футболен шампионат в Ангола в турнира Жирабола между футболните тимове на Уилиет Бенгела и Кабушкорп СКП.

Но нека да разгледаме информацията за днешната среща:

Уилиет Бенгела

Домакините от Уилиет Бенгела са 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 34 точки, след 7 победи, 13 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 срещи имат положителна голова разлика 35-34. Пред собствените си привърженици отборът на Уилиет Бенгела е изиграл 14 двубоя, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 19 гола в мрежата на противниците си и е получил 20 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Жирабола играчите на Уилиет Бенгела имат на сметката си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 6-8.

Кабушкорп СКП

Съставът на гостите от Кабушкорп СКП е на 15-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 11 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя е отбелязал 24 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 38 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 14 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Жирабола съставът на Кабушкорп СКП има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Уилиет Бенгела - Кабушкорп СКП - директни срещи

В предишната среща между двата отбора, Уилиет Бенгела няма нито една победа, отбора на Кабушкорп СКП също няма спечелена нито една победа, а една среща е завършил с равен резултат.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни равни срещи в Ангола, а на своя стадион има загуба в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна реми в последния си мач в шампионата на Ангола, а при гостуванията си допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.