Обосновани Футболни Прогнози

Арарат Ереван - ЦСКА Ереван

20 Май 2022 - 18:00
Арарат Ереван
ЦСКА Ереван
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболната среща между съставите на Арарат Ереван и ЦСКА Ереван от 30-ия кръг на текущото първенство в Армения - Висша Лига.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

Арарат Ереван

Арарат Ереван са на 4-та позиция в таблицата с актив от 46 точки, натрупани след 13 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи са отбелязали 46 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 32 попадения в собствената мрежа. Като домакин съставът на Арарат Ереван е играл 14 двубоя до момента, в които има 7 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 25 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Арарат Ереван са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

ЦСКА Ереван

Гостуващият тим на ЦСКА Ереван е 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 20 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 29 срещи има отрицателна голова разлика 21-53. Като гост тимът е играл 14 срещи, в които е записал 4 равенства и 10 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 27 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на ЦСКА Ереван има в актива си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Арарат Ереван - ЦСКА Ереван - директни мачове

В предишните 3 двубоя между двата противника, Арарат Ереван има спечелени 2 успеха, а ЦСКА Ереван има постигнатa една победа, при обща голова разлика 6-4. В предишната среща у дома срещу отбора на ЦСКА Ереван, играчите на Арарат Ереван са записали 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Арарат Ереван допусна неуспех в предишния си двубой в Армения, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от ЦСКА Ереван има неуспех в последната си среща в първенството, а при гостуванията си допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.