Обосновани Футболни Прогнози

Джюгас Телшяй - Кауно Жалгирис

4 Май 2022 - 18:00
Джюгас Телшяй
Кауно Жалгирис
Прогноза: 2
Коефициент: 1.63
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между тимовете на Джюгас Телшяй и Кауно Жалгирис от 12-ия кръг на футболния сезон в Литва в турнира А Лига.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Джюгас Телшяй

Футболистите на състава домакин са 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 8 точки, събрани след една победа, 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат отрицателна голова разлика 10-17. На собствения си терен съставът има 6 двубоя, в които е записал 3 равенства и 3 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е 4 попадения във вратата на своите гости и е получил 8 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Джюгас Телшяй има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са допуснали 9 попадения.

Кауно Жалгирис

Тимът на гостите от Кауно Жалгирис се намира на 7-мо място в класирането с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 11 мача е успял да вкара 12 попадения и е позволил да му вкарат 15 гола в собствената мрежа. Навън отборът има 5 мача до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални двубоя в А Лига съставът на Кауно Жалгирис е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Джюгас Телшяй - Кауно Жалгирис - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Джюгас Телшяй има спечеленa една победа, състава на Кауно Жалгирис има спечелени 3 успеха, а в 1 двубой двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-9. В последните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Кауно Жалгирис, Домакините от Джюгас Телшяй нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Джюгас Телшяй има поражение в последния си мач в първенството на Литва, а у дома е в серия от 2 поредни равни срещи.

Тимът на Кауно Жалгирис има победа в предишния кръг в Литва, а далеч от дома има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.63 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.