Обосновани Футболни Прогнози

Ксамакс - Ивердон-Спорт

10 Май 2022 - 20:30
Ксамакс
Ивердон-Спорт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.43
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните състави на Ксамакс и Ивердон-Спорт от 34-ия кръг на футболния сезон в Чалъндж Лига на Швейцария.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен мач:

Ксамакс

Домакините от Ксамакс са на 6-то място в класирането с 46 точки, събрани след 13 победи, 7 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните 33 срещи са вкарали 49 попадения в противниковата врата и са получили 48 попадения в мрежата си. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Ксамакс е играл 16 мача до момента, в които има 8 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 29 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 25 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Ксамакс са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 13-9.

Ивердон-Спорт

Гостуващият отбор на Ивердон-Спорт се намира на 9-та позиция във временното подреждане с актив от 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача има голова разлика 39-47. Като гост съставът е изиграл 16 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 9 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Ивердон-Спорт имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-13.

Ксамакс - Ивердон-Спорт - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ксамакс е спечелил 3 успеха, отбора на Ивердон-Спорт не е записал нито една победа, а в 2 мача двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 мача на своя стадион с Ивердон-Спорт, Домакините от Ксамакс са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Ксамакс има победа в предишната си среща в шампионата на Швейцария, а на своя стадион има загуба в последния си двубой.

Отборът на Ивердон-Спорт има загуба в последния си двубой в първенството, а далеч от дома записа реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.43 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.