Обосновани Футболни Прогнози

Викинг Ставангер - Йерв Гримстад

16 Май 2022 - 19:00
Викинг Ставангер
Йерв Гримстад
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от 7-ия кръг на футболното първенство в Норвегия в турнира Елитсериен между отборите на Викинг Ставангер и Йерв Гримстад.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Викинг Ставангер

Тъмносините се намират на първа позиция в таблицата с общ сбор от 16 точки, от 5 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 7 мача имат голова разлика 14-6. На своя стадион Викинг Тъмносините има 4 срещи до момента, в които има 3 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат само едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Елитсериен тимът на Тъмносините има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са отбелязали в вратата на съперниците си 13 попадения и са получили 6 гола от противниковите футболни тимове.

Йерв Гримстад

Гостуващият отбор на Йерв Гримстад е 9-ти в таблицата с 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 5 мача е успял да вкара 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 2 двубоя до момента, в които е записал 2 загуби, като все още не е реализирал нито един гол във вратата на съперниците си и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В последните си 5 официални срещи в Елитсериен играчите на Йерв Гримстад имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на противниците си 3 гола и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни тимове.

Викинг Ставангер - Йерв Гримстад - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Викинг Ставангер записа равенство в последния си мач в първенството на Норвегия, а у дома записа равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите стигна до реми в последния си двубой в шампионата, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.