Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Фин Харпс

6 Май 2022 - 22:00
Шамрок Роувърс
Фин Харпс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес забелязах футболния мач от 14-ия кръг на сезона в Висша Дивизия на Ирландия между съставите на Шамрок Роувърс и Фин Харпс.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Шамрок Роувърс

Играчите на състава домакин са 2-ри във временното подреждане със събрани 27 точки, записани след 8 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя са отбелязали 21 попадения в противниковата врата и са допуснали 9 попадения в мрежата си. На домашна сцена тимът на Шамрок Роувърс има 6 мача до момента, в които е записал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, вкарал е 11 гола в противниковата мрежа и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Обръчите имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11-3.

Фин Харпс

Съставът на гостите от Фин Харпс заема 9-то място в таблицата с временното класиране с актив от 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 мача има отрицателна голова разлика 11-21. Далеч от дома съставът е изиграл 6 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия играчите на Фин Харпс имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Шамрок Роувърс - Фин Харпс - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Шамрок Роувърс има постигнати 3 успеха, отбора на Фин Харпс има записанa една победа, а в 1 двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 10-3. В последните 2 срещи у дома с отбора на Фин Харпс, играчите на Шамрок Роувърс имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Шамрок Роувърс постигна равенство в предишната си среща в първенството на Ирландия, а у дома е в серия от 2 поредни успеха.

Отборът на гостите има успех в предишния си двубой в първенството на Ирландия, а на чужд терен допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.