Обосновани Футболни Прогнози

Олимпия Любляна - Браво Любляна

1 Май 2022 - 21:15
Олимпия Любляна
Браво Любляна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболния двубой от поредния кръг на сезона в Словения в Първа Лига между футболистите на Олимпия Любляна и Браво Любляна.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Олимпия Любляна

Домакините от Олимпия Любляна се намират на трета позиция във временното подреждане с 52 точки, от 15 победи, 7 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 32 двубоя са отбелязали 44 попадения в противниковата врата и са инкасирали 33 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 32 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 18 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Зелено-белите имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Браво Любляна

Тимът на гостите от Браво Любляна заема 5-та позиция във временното подреждане с актив от 42 точки, от 11 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи има отрицателна голова разлика 29-31. При гостуванията си тимът е играл 16 мача досега, в които има 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 18-14.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Браво Любляна имат записани една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 4 гола и са инкасирали 8 попадения от играчите на противниците си.

Олимпия Любляна - Браво Любляна - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, Олимпия Любляна не е спечелил нито една победа, отбора на Браво Любляна има записани 2 успеха, а в 3 срещи двата отбора са завършили без победител, при общо голово съотношение 2-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Браво Любляна, футболистите на Олимпия Любляна нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Олимпия Любляна допусна неуспех в последната си среща в първенството на Словения, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Отборът на гостите от Браво Любляна е в серия от 3 поредни загуби в Словения, а далеч от дома има неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.