Обосновани Футболни Прогнози

Висла Краков - Ягиелония Бялисток

7 Май 2022 - 21:00
Висла Краков
Ягиелония Бялисток
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
0 - 0
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на срещата между футболните отбори на Висла Краков и Ягиелония Бялисток от 32-ия кръг на настоящето футболно първенство в Екстракласа на Полша.

Факти и данни за предстоящата среща:

Висла Краков

Футболистите на домакините са 16-ти в класирането с актив от 30 точки, записани след 7 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 срещи имат голова разлика 35-49. Пред собствените си верни привърженици Бялата звезда има 15 срещи досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 21-20.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Висла Краков е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите съперници 11 гола и са допуснали 12 гола от играчите на противниците си.

Ягиелония Бялисток

Гостуващият състав на Ягиелония Бялисток е 13-ти в класирането с актив от 35 точки, събрани след 8 победи, 11 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача има голова разлика 36-48. На чужд терен съставът има 15 мача, в които има 3 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 15-30.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Ягиелония Бялисток е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 11 получени гола.

Висла Краков - Ягиелония Бялисток - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Бялата звезда има постигнати 2 победи, състава на Ягиелония Бялисток също е постигнал 2 успеха, а в 1 двубой двата тима са завършили без победител, при общо голово съотношение 9-7. В последните 2 двубоя на своя стадион с състава на Ягиелония Бялисток, Домакините от Висла Краков са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Висла Краков стигна до реми в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си допусна поражение в предишната си среща.

Отборът на Ягиелония Бялисток записа реми в последния си мач в Полша, а далеч от дома има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.