Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Ситард - Витес

11 Май 2022 - 21:00
Фортуна Ситард
Витес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния сблъсък между футболистите на Фортуна Ситард и Витес от 33-ия кръг на първенството в Ередивизи на Нидерландия.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Фортуна Ситард

Фортуна заемат 15-то място в класирането с актив от 32 точки, събрани след 9 победи, 5 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача са реализирали 34 попадения и са позволили да им вкарат 65 гола в собствената мрежа. На своя стадион съставът е играл 16 срещи, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 8 загуби, реализирал е 19 попадения в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Фортуна е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Витес

Отборът на гостите от Витес е 6-ти във временното подреждане с 47 точки, записани след 14 победи, 5 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 32 двубоя е отбелязал 38 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 48 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът има 16 мача, в които има 8 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 20-21.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Витес имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 5-8.

Фортуна Ситард - Витес - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата противника, отборът на Фортуна Ситард не е спечелил нито една победа, отбора на Витес има спечелени 3 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 7-13. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Витес, Домакините от Фортуна Ситард нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините има победа в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион има поражение в предишния си мач.

Тимът на гостите допусна поражение в предишната си среща в Нидерландия, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.