Обосновани Футболни Прогнози

Атлон Таун - Лонгфорд Таун

13 Май 2022 - 21:45
Атлон Таун
Лонгфорд Таун
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните тимове на Атлон Таун и Лонгфорд Таун от поредния кръг на футболния сезон в Ирландия в турнира Първа Дивизия.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Атлон Таун

Играчите на Атлон Таун са 9-ти в класирането с 2 точки, след 2 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 13 срещи са вкарали 12 гола във вратата на съперниците си и са получили 31 попадения в собствената мрежа. У дома Атлон Таун е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 8-17.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Атлон Таун са постигнали едно равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика 4-12.

Лонгфорд Таун

Гостуващият отбор на Лонгфорд Таун е 4-ти в класирането с общ актив от 21 точки, от 6 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи има голова разлика 16-12. При визитите си тимът има 5 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Лонгфорд Таун са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Атлон Таун - Лонгфорд Таун - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, Атлон Таун няма нито 1 победа, а отбора на Лонгфорд Таун е постигнал 5 успеха, при общо голово съотношение 2-16. В предишните 2 мача у дома срещу отбора на Лонгфорд Таун, играчите на Атлон Таун нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Атлон Таун е с 4 загуби в шампионата на Ирландия, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Лонгфорд Таун има успех в последния кръг в Ирландия, а като гост е с 2 поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.