Обосновани Футболни Прогнози

АПЕЖЕС Академи - Унион Дуала

3 Май 2022 - 18:00
АПЕЖЕС Академи
Унион Дуала
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.43
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата между отборите на АПЕЖЕС Академи и Унион Дуала от 12-ия кръг на текущият сезон в Елит Едно на Камерун.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

АПЕЖЕС Академи

АПЕЖЕС Академи са на второ място в класирането с актив от 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат голова разлика 15-13. Като домакин АПЕЖЕС Академи е изиграл 11 мача, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-13.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на АПЕЖЕС Академи са записали 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са вкарали 10 гола и са допуснали 3 гола.

Унион Дуала

Съставът на гостите от Унион Дуала заема 5-то място в таблицата с 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя е реализирал 15 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 13 гола в мрежата си. Навън тимът има 5 двубоя до момента, в които има 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-6.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Унион Дуала са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

АПЕЖЕС Академи - Унион Дуала - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата тима, АПЕЖЕС Академи има записанa една победа, а отбора на Унион Дуала също има спечеленa 1 победа, при обща голова разлика 3-3. В последната среща на своя терен срещу Унион Дуала, футболистите на АПЕЖЕС Академи са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от АПЕЖЕС Академи е с 5 последователни успеха в шампионата на Камерун, а на своя стадион е с 4 поредни успеха.

Тимът на гостите има загуба в предишния кръг в първенството, а при гостуванията си има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.43 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.