Обосновани Футболни Прогнози

Ранхайм - Стабек

9 Май 2022 - 19:00
Ранхайм
Стабек
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще разгледам двубоя между тимовете на Ранхайм и Стабек от 5-ия кръг на настоящият футболен сезон в Норвегия в Първа Дивизия.

Време е за статистиката за предстоящия двубой:

Ранхайм

Ранхайм са 8-ми в класирането с общ актив от 7 точки, след 2 победи, едно равенство и една загуба от началото на първенството, като в изиграните 4 мача имат голова разлика 5-7. Пред собствените си горещи фенове Ранхайм е играл 2 мача досега, в които е записал една победа и една загуба, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ранхайм имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 8 гола и са получили 14 попадения от футболистите на съперниците си.

Стабек

Гостуващият отбор на Стабек е 7-ми във временното класиране с 7 точки, записани след 2 победи, едно равенство и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 4 двубоя е вкарал 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 гола във вратата си. Далеч от дома тимът е изиграл 2 срещи, в които е записал само победи, при обща голова разлика 7-2.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Сините имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 9 попадения и са получили 5 гола от противниковите отбори.

Ранхайм - Стабек - преки срещи

В предишните 2 сблъсъка между двата съперника, Ранхайм няма постигната нито една победа, отбора на Стабек е спечелил една победа, а в 1 среща двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 2-5. В последната среща на своя стадион срещу отбора на Стабек, играчите на Ранхайм нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 успеха в първенството на Норвегия, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на Стабек допусна поражение в последната си среща в първенството на Норвегия, а на чужд терен е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.