Обосновани Футболни Прогнози

Кастейон - Албасете

17 Април 2022 - 18:00
Кастейон
Албасете
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от двубоя от 32-ия кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 на Испания между тимовете на Кастейон и Албасете.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Кастейон

Кастейон са 12-ти в таблицата с 45 точки, натрупани след 13 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 мача са отбелязали 32 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им отбележат 34 попадения в своята мрежа. У дома съставът на Кастейон е изиграл 15 срещи досега, в които има 7 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 17-14.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 отборът на Кастейон има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Албасете

Тимът на гостите от Албасете е на първа позиция във временното подреждане с актив от 59 точки, постигнати след 17 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 31 срещи има положителна голова разлика 45-27. Навън съставът е изиграл 15 двубоя, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 16-21.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 играчите на Албасете са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-2.

Кастейон - Албасете - директни срещи

В предишният сблъсък между двата състава, съставът на Кастейон не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Албасете има записанa една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в последния кръг в Испания, а при домакинствата си записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Албасете има успех в последния кръг в първенството на Испания, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.