Обосновани Футболни Прогнози

Царско Село София - Пирин Благоевград

11 Април 2022 - 20:00
Царско Село София
Пирин Благоевград
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се състои двубоя между футболистите на Царско Село София и Пирин Благоевград от 27-ия кръг на футболния сезон в България в Първа ПФЛ.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Царско Село София

Играчите на състава домакин се намират на 14-то място в таблицата с актив от 13 точки, постигнати след 2 победи, 7 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя имат голова разлика 14-36. На домашна сцена Царско Село София е играл 12 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 9-17.

В последните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ отборът на Царско Село София е записал 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 3-8.

Пирин Благоевград

Гостуващият отбор на Пирин Благоевград заема 11-то място във временното подреждане с общ актив от 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи има голова разлика 34-40. Навън тимът е играл 12 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа ПФЛ тимът на Орлетата е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Царско Село София - Пирин Благоевград - директни мачове

В предишният двубой между двата отбора, Царско Село София не е записал нито една победа, а тима на Пирин Благоевград е спечелил една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Царско Село София има загуба в предишния кръг в България, а при домакинствата си постигна реми в последната си среща.

Тимът на Пирин Благоевград допусна поражение в последния кръг в България, а при визитите си постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.