Обосновани Футболни Прогнози

ФК Андора - Реал Мадрид Кастиля

8 Април 2022 - 22:00
ФК Андора
Реал Мадрид Кастиля
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес забелязах коефициентите в футболния сблъсък от 31-ия кръг на футболния сезон в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 на Испания между футболните тимове на ФК Андора и Реал Мадрид Кастиля.

Информацията за предстоящия футболен мач:

ФК Андора

Домакините се намират на трето място във временното подреждане с 55 точки, събрани след 16 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 30 двубоя имат голова разлика 46-26. На своя терен ФК Андора е изиграл 15 двубоя, в които е записал 11 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 26-8.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на ФК Андора има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

Реал Мадрид Кастиля

Тимът на гостите от Реал Мадрид Кастиля е 7-ми в класирането с 45 точки, записани след 13 победи, 6 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 30 мача има положителна голова разлика 47-36. Като гост съставът е изиграл 15 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 9 загуби, вкарал е 13 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 23 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 тимът на Реал Мадрид Кастиля има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 5 гола.

ФК Андора - Реал Мадрид Кастиля - директни мачове

В последната среща между двата съперника, тимът на ФК Андора няма записана нито една победа, а Реал Мадрид Кастиля има постигнатa една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на ФК Андора постигна равенство в предишния кръг в шампионата на Испания, а на своя стадион е с 3 успеха.

Съставът на гостите от Реал Мадрид Кастиля е в серия от 2 поредни победи в Испания, а на чужд терен има успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.