Обосновани Футболни Прогнози

Аталанта - Верона

18 Април 2022 - 22:00
Аталанта
Верона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
1 - 2
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да пиша за футболния мач от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Серия А на Италия между футболистите на Аталанта и Верона. Нерадзурите излизат срещу Жълто-сините на своя терен.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Аталанта

Играчите на състава домакин заемат 8-мо място в таблицата с временното класиране с актив от 51 точки, събрани след 14 победи, 9 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 31 мача имат голова разлика 53-36. На домашна сцена тимът е играл 15 мача до момента, в които има 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, при голова разлика 25-21.

В последните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Бергамистите е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали 7 гола и са допуснали 6 гола.

Верона

Отборът на гостите от Верона е 10-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 45 точки, записани след 12 победи, 9 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 32 двубоя има положителна голова разлика 56-49. На чужд терен отборът е изиграл 16 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 6 загуби, вкарал е 24 гола в противниковата врата и е получил 29 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия А отборът на Верона има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Аталанта - Верона - преки двубои

В последните 5 мача между двата състава, Черно-сините има спечелени 3 успеха, отбора на Верона е записал 1 победа, а един сблъсък е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 8-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Верона, Домакините от Аталанта са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни загуби в първенството, а на собствения си терен допусна загуба в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Верона има загуба в последния кръг в първенството, а на чужд терен има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.