Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Ситард - Спарта Ротердам

16 Април 2022 - 19:45
Фортуна Ситард
Спарта Ротердам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 30-ия кръг на настоящият футболен сезон в Ередивизи на Нидерландия между футболните тимове на Фортуна Ситард и Спарта Ротердам.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Фортуна Ситард

Играчите на домакините от Фортуна Ситард са на 15-то място в класирането с актив от 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи имат отрицателна голова разлика 27-61. На собствения си терен отборът на Фортуна Ситард има 13 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 26 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Ередивизи футболистите на Фортуна имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3-11.

Спарта Ротердам

Гостуващият отбор на Спарта Ротердам е на 18-та позиция в класирането с общ актив от 22 точки, постигнати след 4 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача е успял да реализира 21 попадения и е получил 40 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 12 двубоя до момента, в които има една победа, 4 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 8-20.

В последните си 6 официални мача в Ередивизи тимът на Спарта Ротердам има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

Фортуна Ситард - Спарта Ротердам - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Фортуна Ситард е постигнал една победа, отбора на Спарта Ротердам има записани 2 успеха, а 2 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Спарта Ротердам, Домакините от Фортуна Ситард нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Фортуна Ситард записа реми в последния си мач в първенството, а на своя стадион има поражение в предишния си двубой.

Тимът на Спарта Ротердам допусна неуспех в предишния си двубой в Нидерландия, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.