Обосновани Футболни Прогнози

Самгурали Цхалтубо - Гагра

14 Април 2022 - 15:00
Самгурали Цхалтубо
Гагра
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на настоящият шампионат в Грузия в турнира Висша Лига между футболистите на Самгурали Цхалтубо и Гагра. Самгурали Цхалтубо излизат срещу противниковия отбор на Гагра на своя стадион.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Самгурали Цхалтубо

Домакините от Самгурали Цхалтубо са 7-ми в таблицата с временното класиране с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача са отбелязали 7 попадения и са получили 7 попадения в мрежата си. На собствения си стадион тимът на Самгурали Цхалтубо е играл 3 срещи, в които е записал 1 победа, едно равенство и една загуба, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Самгурали Цхалтубо е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 7 попадения и са инкасирали 7 попадения.

Гагра

Гостуващият тим на Гагра е на 8-мо място във временното подреждане с актив от 7 точки, след 2 победи, едно равенство и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 6 мача има голова разлика 7-8. Като гост тимът е изиграл 3 мача до момента, в които е записал една победа и 2 загуби, при голова разлика 4-4.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Гагра са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Самгурали Цхалтубо - Гагра - преки мачове

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Самгурали Цхалтубо допусна загуба в последния кръг в шампионата на Грузия, а на собствения си стадион има неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 2 загуби в първенството, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.