Обосновани Футболни Прогнози

Аданаспор - Самсунспор

21 Април 2022 - 17:00
Аданаспор
Самсунспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 32-ия кръг на настоящият шампионат в ТФФ Първа Лига на Турция между Аданаспор и Самсунспор. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу Самсунспор.

Ето и информацията за предстоящия двубой:

Аданаспор

Футболистите на домакините заемат 11-та позиция в класирането с 41 точки, записани след 11 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 срещи са успели да отбележат 35 попадения в противниковата врата и са получили 33 гола в мрежата си. На собствения си стадион Адана 5 Януари отборът на Аданаспор е играл 16 срещи до момента, в които има 8 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 23 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Тигрите от Торос е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Самсунспор

Гостуващият отбор на Самсунспор е 8-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 43 точки, записани след 11 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя е отбелязал 47 попадения в противниковата врата и е получил 40 гола в своята врата. Като гост тимът е играл 14 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига футболистите на Самсунспор са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са отбелязали 7 гола и са допуснали 13 гола.

Аданаспор - Самсунспор - преки мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, отборът на Аданаспор е спечелил една победа, отбора на Самсунспор има спечелени 3 победи, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-6. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Самсунспор, играчите на Аданаспор са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Аданаспор има поражение в последния си мач в първенството на Турция, а на своя стадион постигна победа в предишния си мач.

Отборът на Самсунспор стигна до реми в предишната си среща в Турция, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.