Обосновани Футболни Прогнози

Монтерози - Виртус Франкавила

10 Април 2022 - 15:30
Монтерози
Виртус Франкавила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболистите на Монтерози и Виртус Франкавила от поредния кръг на първенството в Серия С - Група С на Италия. Монтерози излизат срещу Виртус Франкавила на домашния си терен.

Време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Монтерози

Монтерози са 8-ми във временното класиране с общ сбор от 47 точки, след 12 победи, 11 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 35 срещи имат голова разлика 41-44. У дома Монтерози е изиграл 17 срещи досега, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 22 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 19 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С тимът на Монтерози е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-5.

Виртус Франкавила

Тимът на гостите от Виртус Франкавила заема 6-та позиция в класирането с 56 точки, от 16 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя има голова разлика 47-32. Като гост съставът е изиграл 16 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 8 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 15 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група С отборът на Виртус Франкавила е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-11.

Монтерози - Виртус Франкавила - преки срещи

В предишният двубой между двата състава, тимът на Монтерози не е записал нито една победа, а отбора на Виртус Франкавила е записал една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Монтерози постигна успех в предишния кръг в Италия, а при домакинствата си постигна реми в последната си среща.

Отборът на Виртус Франкавила постигна равенство в последния кръг в първенството, а като гост записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.