Обосновани Футболни Прогнози

Питърбъро - Блекбърн

15 Април 2022 - 17:00
Питърбъро
Блекбърн
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между отборите на Питърбъро и Блекбърн от 42-ия кръг на шампионата в Чемпиъншип на Англия.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Питърбъро

Пош заемат 24-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 28 точки, записани след 6 победи, 10 равенства и 25 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 срещи са вкарали 34 попадения и са допуснали 82 гола в мрежата си. Като домакин съставът на Питърбъро е играл 20 срещи досега, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 9 загуби, вкарал е 20 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 31 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Питърбъро са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Блекбърн

Съставът на гостите от Блекбърн заема 7-мо място в класирането с общ сбор от 63 точки, събрани след 17 победи, 12 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 41 срещи има положителна голова разлика 52-42. Навън отборът е изиграл 20 мача, в които е записал 5 победи, 7 равенства и 8 загуби, вкарал е 16 попадения в мрежата на своите домакини и е получил 20 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Блекбърн има на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Питърбъро - Блекбърн - директни мачове

В предишните 3 двубоя между двата отбора, Питърбъро има записанa една победа, а състава на Блекбърн има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 4-10. В предишната среща на своя терен с отбора на Блекбърн, Домакините от Питърбъро нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни ремита в шампионата на Англия, а на собствения си стадион постигна равенство в последната си среща.

Съставът на Блекбърн е с 2 последователни ремита в шампионата на Англия, а далеч от дома постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.