Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Варна - Миньор Перник

25 Април 2022 - 15:00
Спартак Варна
Миньор Перник
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
2 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на футболния мач от поредния кръг на футболния сезон във Втора ПФЛ на България между футболните състави на Спартак Варна и Миньор Перник.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Спартак Варна

Домакините са трети в таблицата с 59 точки, постигнати след 18 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 30 срещи имат положителна голова разлика 54-32. Като домакин тимът на Спартак Варна е изиграл 15 срещи досега, в които има 11 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 27 попадения във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Втора ПФЛ отборът на Соколите има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-7.

Миньор Перник

Гостуващият отбор на Миньор Перник се намира на 7-ма позиция във временното класиране с 51 точки, постигнати след 14 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя има положителна голова разлика 38-30. На чужд терен съставът има 15 срещи досега, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 14 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора ПФЛ играчите на Чуковете са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Спартак Варна - Миньор Перник - преки мачове

В последната среща между двата състава, тимът на Спартак Варна няма постигната нито една победа, а отбора на Миньор Перник е постигнал 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Спартак Варна постигна равенство в предишния кръг в шампионата на България, а у дома постигна успех в предишния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 3 последователни поражения в шампионата, а при визитите си е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.