Обосновани Футболни Прогнози

Шафхаузен - Ксамакс

1 Април 2022 - 20:30
Шафхаузен
Ксамакс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.87
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущото футболно първенство в Чалъндж Лига на Швейцария между футболистите на Шафхаузен и Ксамакс.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Шафхаузен

Домакините са 4-ти във временното подреждане с актив от 43 точки, записани след 12 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 27 двубоя имат голова разлика 50-38. Като домакин отборът на Шафхаузен е играл 14 мача, в които има 9 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 30-16.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Шафхаузен е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 11 гола и са допуснали 7 попадения от противниковите състави.

Ксамакс

Съставът на гостите от Ксамакс е на 7-мо място във временното подреждане с 37 точки, постигнати след 10 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 27 срещи е вкарал 36 попадения и е инкасирал 39 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е изиграл 13 срещи, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 11-18.

В последните си 6 официални мача в Чалъндж Лига отборът на Ксамакс има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Шафхаузен - Ксамакс - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Шафхаузен е постигнал 3 успеха, а Ксамакс има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 11-5. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Ксамакс, играчите на Шафхаузен имат 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Шафхаузен постигна равенство в последната си среща в първенството на Швейцария, а на собствения си стадион има победа в предишния си мач.

Съставът на гостите от Ксамакс записа равенство в предишната си среща в Швейцария, а като гост има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.87 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.