Обосновани Футболни Прогнози

Фулъм - Нотингам Форест

26 Април 2022 - 21:45
Фулъм
Нотингам Форест
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Фулъм и Нотингам Форест от 45-ия кръг на настоящият шампионат в Англия в Чемпиъншип. Фулъм излизат срещу Форест на Крейвън Котидж.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Фулъм

Футболистите на отбора домакин са 1-ви във временното класиране с актив от 87 точки, събрани след 26 победи, 9 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 43 срещи имат голова разлика 99-38. Като домакин съставът има 21 мача до момента, в които е записал 13 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 49 гола във вратата на съперниците си и е получил 19 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Фулъм е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Нотингам Форест

Гостуващият отбор на Нотингам Форест се намира на 4-то място във временното класиране с общ сбор от 73 точки, записани след 21 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 42 мача има голова разлика 66-37. Далеч от дома отборът е играл 20 мача досега, в които е записал 9 победи, 6 равенства и 5 загуби, отбелязал е 28 попадения във вратата на своите домакини и е получил 16 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Форест имат записани 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 13 вкарани и 2 получени гола.

Фулъм - Нотингам Форест - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Фулъм е записал 4 успеха, а отбора на Нотингам Форест има постигнатa една победа, при общо голово съотношение 11-3. В предишните 2 мача у дома срещу Форест, Домакините от Фулъм са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Фулъм записа реми в последната си среща в първенството, а на собствения си стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Нотингам Форест е в серия от 2 поредни победи в първенството, а далеч от дома постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.