Обосновани Футболни Прогнози

Олимпик де Медеа - КС Константин

12 Април 2022 - 17:45
Олимпик де Медеа
КС Константин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.65
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска видях футболния мач между отборите на Олимпик де Медеа и КС Константин от поредния кръг на сезона в Алжир в Национален Шампионат.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Олимпик де Медеа

Олимпик де Медеа са 15-ти във временното подреждане с актив от 22 точки, от 6 победи, 4 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача са успели да вкарат 17 попадения в противниковата врата и са получили 31 гола във вратата си. На домашна сцена Олимпик де Медеа е изиграл 11 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Олимпик де Медеа е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 3 попадения и са им вкарали 4 попадения.

КС Константин

Гостуващият състав на КС Константин се намира на 4-та позиция в класирането с 40 точки, натрупани след 11 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача е отбелязал 31 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 17 попадения във вратата си. Далеч от дома отборът има 12 срещи досега, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-11.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат футболистите на КС Константин са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 3 получени гола.

Олимпик де Медеа - КС Константин - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Олимпик де Медеа има спечеленa една победа, отбора на КС Константин е спечелил 2 успеха, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 1-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу КС Константин, играчите на Олимпик де Медеа имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Олимпик де Медеа е в серия от 2 равенствa в шампионата на Алжир, а у дома записа реми в предишния си двубой.

Отборът на КС Константин е с 2 поредни успеха в шампионата, а при визитите си е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.65 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.