Обосновани Футболни Прогнози

Монтеварки Акуила - Губио

23 Април 2022 - 18:30
Монтеварки Акуила
Губио
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните отбори на Монтеварки Акуила и Губио от 38-ия кръг на футболния шампионат в Серия С - Група В на Италия.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Монтеварки Акуила

Играчите на домакините от Монтеварки Акуила са 14-ти в таблицата с временното подреждане с 42 точки, събрани след 11 победи, 9 равенства и 17 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 37 мача имат голова разлика 39-54. Като домакин Монтеварки Акуила е изиграл 18 срещи досега, в които е записал 8 победи, 6 равенства и 4 загуби, отбелязал е 29 гола във вратата на своите гости и е получил 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Монтеварки Акуила са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 5 получени гола.

Губио

Гостуващият тим на Губио е на 7-мо място във временното подреждане с актив от 52 точки, след 12 победи, 16 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 37 мача има голова разлика 52-42. Като гост съставът е изиграл 18 срещи, в които е записал 3 победи, 8 равенства и 7 загуби, при голова разлика 18-25.

В последните си 6 официални срещи в Серия С - Група В играчите на Лупи имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са им вкарали 8 гола.

Монтеварки Акуила - Губио - преки мачове

В предишният мач между двата противника, Монтеварки Акуила не е спечелил нито 1 победа, а Губио е записал една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последния си двубой в първенството на Италия, а при домакинствата си има успех в последния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 последователни равни срещи в шампионата на Италия, а на чужд терен има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.