Обосновани Футболни Прогнози

Понферадина - Лас Палмас

3 Април 2022 - 17:00
Понферадина
Лас Палмас
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболната среща от поредния кръг на настоящето първенство в Сегунда Дивисион на Испания между футболните състави на Понферадина и Лас Палмас.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Понферадина

Домакините от Понферадина заемат 6-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 51 точки, записани след 13 победи, 12 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 33 двубоя са вкарали 43 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 38 гола във вратата си. На домашна сцена Понферадина е играл 16 срещи досега, в които има 7 победи, 7 равенства и 2 загуби, вкарал е 26 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Понферадина имат в актива си една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 10 гола.

Лас Палмас

Гостуващият състав на Лас Палмас е на 8-ма позиция в класирането с общ сбор от 47 точки, събрани след 12 победи, 11 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 33 срещи е отбелязал 43 попадения във вратата на съперниците си и е получил 41 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 16 двубоя, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-20.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Лас Палмас имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Понферадина - Лас Палмас - преки срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, Понферадина не е спечелил нито 1 победа, тима на Лас Палмас има записани 4 победи, а в 1 двубой двата отбора са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 1-9. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Лас Палмас, играчите на Понферадина нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Понферадина има неуспех в последния кръг в Испания, а на собствения си стадион е в серия от 2 поредни равни срещи.

Тимът на гостите от Лас Палмас е в серия от 2 последователни победи в първенството на Испания, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.