Обосновани Футболни Прогнози

Истанбул Башакшехир - Йени Малатияспор

4 Април 2022 - 20:30
Истанбул Башакшехир
Йени Малатияспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между Истанбул Башакшехир и Йени Малатияспор от 32-ия кръг на футболния шампионат в Супер Лига на Турция.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Истанбул Башакшехир

Домакините са 6-ти в таблицата с актив от 47 точки, от 14 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 30 двубоя имат положителна голова разлика 42-31. Пред своите предани почитатели тимът на Истанбул Башакшехир е играл 15 срещи досега, в които има 9 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 23 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Истанбул Башакшехир е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Йени Малатияспор

Гостуващият тим на Йени Малатияспор заема 20-та позиция във временното подреждане с общ актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача има отрицателна голова разлика 23-51. Далеч от дома съставът има 15 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 11 загуби, при голова разлика 6-20.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига съставът на Йени Малатияспор е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-10.

Истанбул Башакшехир - Йени Малатияспор - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Истанбул Башакшехир е постигнал 3 успеха, отбора на Йени Малатияспор е спечелил една победа, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 11-7. В предишните 2 срещи на своя терен с Йени Малатияспор, футболистите на Истанбул Башакшехир имат 2 победи.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството на Турция, а у дома е в серия от 2 последователни поражения.

Отборът на Йени Малатияспор е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а далеч от дома е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.