Обосновани Футболни Прогнози

Тернана - Лече

5 Април 2022 - 20:00
Тернана
Лече
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 4
непозната футболни прогнози

Днеска попаднах на футболния сблъсък между футболистите на Тернана и Лече от 33-ия кръг на шампионата в Италия в Серия Б. Тернана излизат срещу Лече на Стадио Либеро Либерати.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Тернана

Играчите на тима домакин са на 11-то място във временното класиране с 44 точки, от 12 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи са вкарали 47 гола във вратата на съперниците си и са получили 47 попадения в своята мрежа. Като домакин отборът е изиграл 16 мача досега, в които е записал 8 победи, едно равенство и 7 загуби, вкарал е 24 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Тернана са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Лече

Гостуващият тим на Лече е 2-ри в таблицата с временното класиране с общ сбор от 59 точки, събрани след 15 победи, 14 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 32 двубоя има положителна голова разлика 50-27. Навън тимът е изиграл 16 мача, в които е записал 5 победи, 9 равенства и 2 загуби, вкарал е 17 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия Б съставът на Лече има записани 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 8-5.

Тернана - Лече - преки срещи

В предишната среща между двата отбора, отборът на Тернана не е записал нито една победа, отбора на Лече също не е спечелил нито 1 победа, а в един двубой двата отбора са завършили при равен резултат.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Тернана е с 2 поредни успеха в шампионата, а у дома е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите постигна успех в последния си мач в Италия, а на чужд терен е в серия от 3 последователни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.