Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Астън Вила

31 Август 2019 - 17:00
Кристъл Палас
Астън Вила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 4-ия кръг на първенството в Висша Лига на Англия между футболните отбори на Кристъл Палас и Астън Вила. Кристъл Палас излизат срещу противниковия футболен отбор на Астън Вила на своя стадион.

Информацията за днешния мач:

Кристъл Палас

Домакините от Кристъл Палас са на 10-то място в класирането с актив от 4 точки, събрани след 1 победа, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 3 срещи са вкарали 2 гола и са инкасирали 2 гола в своята мрежа. У дома Кристъл Палас има един двубой досега, в който е записал 1 равенство, като все още не е успял да се разпише във вратата на противниците си и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Кристъл Палас е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 7 гола.

Астън Вила

Гостуващият отбор на Астън Вила заема 16-то място в класирането с общ актив от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 3 мача има отрицателна голова разлика 4-5. При визитите си отборът е играл 1 двубой, в който има 1 загуба, при голова разлика 1-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Вила са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-12.

Кристъл Палас - Астън Вила - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Кристъл Палас е записал 2 победи, отбора на Астън Вила също е записал 2 победи, а в 1 среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-3. В предишните 2 срещи на своя терен с Вила, играчите на Кристъл Палас имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Кристъл Палас постигна успех в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си стигна до реми в предишния си двубой.

Тимът на Астън Вила постигна успех в предишния кръг в първенството на Англия, а далеч от дома е в серия от 4 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.