Обосновани Футболни Прогнози

Рига ФК - БФЦ Даугавпилс

30 Септември 2019 - 18:00
Рига ФК
БФЦ Даугавпилс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе двубоя между тимовете на Рига ФК и БФЦ Даугавпилс от 28-ия кръг на настоящият футболен сезон в Латвия в Вирслига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу играчите на БФЦ Даугавпилс.

Рига ФК

Футболистите на домакините от Рига ФК са на първо място в класирането с актив от 57 точки, след 18 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи са успели да отбележат 49 гола и са инкасирали 15 гола в собствената мрежа. На своя стадион Рига ФК е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 24 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вирслига тимът на Рига ФК е постигнал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-3.

БФЦ Даугавпилс

Отборът на гостите от БФЦ Даугавпилс е на 8-мо място в таблицата с временното подреждане с 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача има голова разлика 23-41. На чужд терен тимът е играл 13 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, вкарал е 12 попадения в мрежата на посрещащите го тимове и е допуснал 24 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на БФЦ Даугавпилс са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Рига ФК - БФЦ Даугавпилс - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Рига ФК е записал 4 успеха, отбора на БФЦ Даугавпилс няма постигната нито една победа, а един двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 13-2. В последните 2 срещи пред своите привърженици с състава на БФЦ Даугавпилс, футболистите на Рига ФК са записали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Рига ФК има победа в последния си двубой в шампионата, а на своя стадион записа реми в последния си мач.

Отборът на гостите от БФЦ Даугавпилс записа равенство в предишната си среща в шампионата, а като гост има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.