Обосновани Футболни Прогнози

Фулъм - Уигън

27 Септември 2019 - 21:45
Фулъм
Уигън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Фулъм и Уигън от поредния кръг на шампионата в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Уигън на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Фулъм

Белоснежните са на 12-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача имат положителна голова разлика 12-7. Като домакин Фулъм има 4 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 8 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Котиджърс са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 10-6.

Уигън

Гостуващият тим на Уигън е 19-ти в класирането с актив от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача е отбелязал 8 попадения във вратата на противниците си и е получил 13 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 4 двубоя до момента, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип тимът на Латикс е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

Фулъм - Уигън - директни срещи

В последните 4 мача между двата съперника, Котиджърс има записанa една победа, отбора на Уигън не е постигнал нито една победа, а в 3 мача двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Латикс, футболистите на Фулъм са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Фулъм е в серия от 3 поредни ремита в първенството, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Съставът на гостите от Уигън има успех в последния си двубой в шампионата, а при визитите си записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.