Обосновани Футболни Прогнози

ПАОК - Арис Солун

22 Септември 2019 - 18:30
ПАОК
Арис Солун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните отбори на ПАОК и Арис Солун от 4-ия кръг на футболното първенство в Супер Лига на Гърция. Играчите на ПАОК посрещат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Арис Солун.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

ПАОК

Футболистите на ПАОК са втори в таблицата с временното подреждане с 9 точки, след 3 последователни победи от началото на новото футболно първенство, като в изиграните 3 срещи имат положителна голова разлика 7-4. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели ПАОК има 2 мача, в които е записал само победи, при голова разлика 4-2.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на ПАОК имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са записали в мрежата на противниците си 15 попадения и са допуснали 5 гола от противниковите футболни състави.

Арис Солун

Гостуващият отбор на Арис Солун е на 7-мо място в класирането със събрани 4 точки, постигнати след една победа, 1 равенство и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 3 мача има положителна голова разлика 5-2. На чужд терен тимът е изиграл 1 мач, в който е записал 1 загуба, като все още не е вкарал нито един гол във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат едно попадение в своята мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Арис Солун има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 7 получени гола.

ПАОК - Арис Солун - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, ПАОК е записал 2 победи, отбора на Арис Солун няма записана нито 1 победа, а 3 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Арис Солун, играчите на ПАОК имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от ПАОК е в серия от 5 поредни победи в шампионата на Гърция, а на собствения си терен е с 4 поредни победи.

Съставът на Арис Солун постигна успех в предишната си среща в Гърция, а при визитите си допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.