Обосновани Футболни Прогнози

Ойпен - Зулте Варегем

14 Септември 2019 - 21:00
Ойпен
Зулте Варегем
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 7-ия кръг на футболния сезон в Белгия в турнира Първа Дивизия А между съставите на Ойпен и Зулте Варегем. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Зулте Варегем.

Стига приказки време е за фактите за днешния мач:

Ойпен

Ойпен са 15-ти в таблицата със събрани 2 точки, след 2 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 6 срещи са вкарали 3 гола и са позволили да им отбележат 15 гола в мрежата си. Като домакин Ойпен има 3 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 2-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Ойпен е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 15 гола.

Зулте Варегем

Гостуващият състав на Зулте Варегем е 8-ми в класирането със събрани 10 точки, от 3 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 срещи има голова разлика 7-7. Далеч от дома тимът е играл 3 срещи досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 2-4.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А футболистите на Зулте Варегем имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на своите съперници 7 гола и са допуснали 7 гола от своите противници.

Ойпен - Зулте Варегем - директни двубои

В последните 5 мача между двата тима, отборът на Ойпен не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Зулте Варегем има записани 5 успеха, при общо голово съотношение 5-18. В предишните 2 срещи у дома срещу Зулте Варегем, играчите на Ойпен нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Ойпен е в серия от 2 загуби в Белгия, а на собствения си терен има загуба в предишния си мач.

Съставът на Зулте Варегем постигна успех в предишната си среща в Белгия, а на чужд терен стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.